100% išrūgų baltymų mišinys „Healthy Choice“
100% išrūgų baltymų mišinys „HEALTHY CHOICE“ tai puikus, skirtingo įsisavinimo baltymų šaltinis. Jis sudarytas iš greito įsisavinimo baltymų Hidrolizato bei Izoliato, bei iš vidutinio įsisavinimo Koncentrato. Skirtingo įsisavinimo greičio baltymai užtikrina ilgalaikį ir pastovų pasisavinimą, malšina alkį bei suteikia visas reikiamas amino rūgštis jūsų organizmui, kurios pagreitina raumenų atsistatymą po treniruočių.
Lengvai tirpus, 100 % išrūgų baltymų mišinys „HEALTHY CHOICE“ yra aukštos kokybės, žemoje temperatūroje ultrafiltracijos bei mikrofiltracijos būdu išgaunamas baltymas, pasižymintis nepakitusia baltymų struktūra bei išsaugota aukšta baltymų biologine verte (BV).
Svarbu tai, jog mūsų produkto tirpumui pagerinti naudojame emulsiklį tik saulėgrąžų lecitiną. Daugelis gamintojų renkasi sojų lecitiną, bet pagrindinė to priežastis, nes jis yra pigesnis. Tačiau sojos yra alergenas ir daugelis žmonių yra alergiški sojoms. Be to sojų pramonėje dažnai naudojami genetiškai modifikuoti produktai bei sojų lecitino gamybai naudojami pavojingi chemikalai.
Priešingai nei sojos saulėgrąžos nėra genetiškai modifikuotos, auginamos natūraliai, o saulėgrąžų lecitino gamyba vyksta šalto spaudimo būdų atskiriant frakcijas, panašiai kaip gaminant alyvuogių aliejų ir nenaudojant jokių chemikalų.
Nuolat konsultuojamės su profesionaliais sportininkais, treneriais, gydytojais-dietologais apie „HEALTHY CHOICE“ gaminius ir išgryniname pačias vertingiausias savybes.
Svarba žmogaus organizmui:
Baltymai yra raumenų statybinė medžiaga, viena iš pagrindinių maistinių medžiagų, kaip angliavandeniai ir riebalai. Proteinas – antras pagal gausumą ir svarbą organizmo komponentas po vandens. Baltymai labai plačiai paplitę gyvojoje gamtoje ir yra jos pagrindas. Panašiai kaip „puzzle“ paveikslėlį sudaro atskiros detalės, proteiną sudaro smulkios dalelės – amino rūgštys. Baltymų makro molekulės pagrindą suformuoja iš viso 20 skirtingų aminorūgščių. Devynios iš 20 amino rūgščių yra būtinos gauti su maistu, nes jų pats organizmas pasigaminti negali, todėl būtina kasdien suvartoti atitinkamą kiekį baltymų. „HEALTHY CHOICE“ produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių.
Proteino reikšmę žmogaus organizmui sunku pervertinti. Baltymai atstato, formuoja, prižiūri ir atnaujina raumenų masę. Proteinas padeda raumenų ir jėgos augimui sportininkams. Baltymai yra svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti. Kad žmogaus organizmas būtų sveikas, būtina gauti kasdieninę proteino dozę.
Be raumenų augimo proteinas atlieka ir kitas funkcijas:
- Aprūpina organizmą baltymais, kurie yra labai svarbūs raumenų veiklai;
- Stiprina raumenis ir atstato po krūvių sportuojantiems žmonėms;
- Padeda sumažinti antsvorį, slopina apetitą, žmonėms, kurie stengiasi įgyti liesą raumenų audinį.
Visa tai gausite ir dar daugiau pradėję reguliariai vartoti savo mityboje lietuvišką proteiną – įsigyk dabar!
Kaip vartoti?
Į 150-250 ml vandens ar pieno įberkite 30 g baltymo miltelių (dozatorius – pakuotės viduje), gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1–2 kartus per dieną. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Įspėjimas:
Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Porcijų skaičius 1kg pakuotėje – 33+
Sudėtis ir Maistinė Energinė vertė
Sudedamosios dalys:
- Išrūgų baltymo koncentratas (Pienas), Išrūgų baltymų izoliatas (Pienas), Išrūgų baltymų hidrolizatas (Pienas) [Emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas], Kvapioji medžiaga (braškė), Dažiklis (betaninas), Tirštiklis (celiuliozės derva), Saldiklis (sukralozė).
- Alergenai: Sudėtyje yra pieno ir pieno produktų. Pažymėti paryškintai.
Produkto maistinė ir energinė vertė
Porcijos dydis 30 g.
Porcijų skaičius pakuotėje – 33+.
Energetinė vertė |
| Porcijoje 30 g | % RMV* | 100 g |
Energinė vertė, kcal | 123 (520 kJ) | 6% | 410 (1732 kJ) |
Riebalai, g | 2,06 | 3% | 6,87 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 1,29 | 5% | 4,30 |
|
Angliavandeniai, g | 2,50 | 1% | 8,34 |
iš kurių cukrų, g | 1,72 | 1% | 5,72 |
|
Skaidulinės medžiagos, g | 0,27 | 1% | 0,89 |
Baltymai, g | 23,46 | 47% | 78,2 |
Druska, g | 0,11 | 5% | 0,37 |
* procentai pagal vidutinio suaugusio žmogaus referentinės maistinės vertės (RMV) koeficientus (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Aminorūgščių kiekis sudėtyje |
| Porcijoje 30 g | 100 g |
Leucinas | 2,01 g | 6,7 g |
Izoleucinas | 1,08 g | 3,6 g |
Valinas | 1,11 g | 3,7 g |
Asparto rūgštis | 2,04 g | 6,8 g |
Glutaminas | 3,30 g | 11,0 g |
Serinas | 1,02 g | 3,4 g |
Glicinas | 2,31 g | 7,7 g |
Histidinas | 0,36 g | 1,2 g |
Argininas | 0,51 g | 1,7 g |
Treoninas | 1,38 g | 4,6 g |
Alaninas | 1,71 g | 5,7 g |
Prolinas | 1,08 g | 3,6 g |
Tirosinas | 0,57 g | 1,9 g |
Metioninas | 0,36 g | 1,2 g |
Cistinas | 0,45 g | 1,5 g |
Fenilalaninas | 0,63 g | 2,1 g |
Lizinas | 3,24 g | 10,8 g |
Triptofanas | 0,27 g | 0,9 g |