Visada džiaugiamės, kad galime pasiūlyti Jums tik aukščiausios kokybės, natūralią, nepasterizuotą produkciją. Visi mūsų gaminami koncentratai yra be laktozės, be gliuteno, be pridėtinio cukraus, be jokių papildomų priemaišų, augalinės kilmės, tad tinkami veganams. Jums visada garantuojame tik aukščiausią kokybę, unikalų skonį ir visišką natūralumą be jokių kompromisų.
Fermentuotų gėrimų rinkinys “Geresnei Savijautai” 2.25 L
Original price was: 29,97 €.26,49 €Current price is: 26,49 €.
Puikus pasirinkimas kam patinka rūgščiau ir šiek tiek skaniau, avižų koncentratas su skoniais Jūsų organizmui suteiks ne tik kelesdešimt milijardų lakto ir bifido bakterijų, bet ir gausiai vitaminų.
SUDEDAMOSIOS DALYS
Avižų gėrimas: vanduo, avižiniai dribsniai 10%, raugas.
Maistinė vertė (100 g):
energinė vertė 100 kJ / 24 kcal
riebalai 0,3 g
– iš kurių sočiųjų riebalų
rūgščių 0,075 g
angliavandeniai 4,3 g
– iš kurių cukrų 0,7 g
baltymai 0,9 g
druska 1,7 g.
Avižų ir juodųjų serbentų gėrimas: vanduo, avižiniai dribsniai 10%, juodųjų serbentų sultys 10%, raugas.
Maistinė vertė (100 g):
energinė vertė 99 kJ / 24 kcal
riebalai 0,15 g
– iš kurių sočiųjų riebalų
rūgščių 0,04 g
angliavandeniai 3,3 g
– iš kurių cukrų 2,8 g
baltymai 0,44 g
druska 0.03 g
Avižų ir šaltalankių gėrimas: vanduo, avižiniai dribsniai 10%, šaltalankių sultys 10%, raugas.
Maistinė vertė (100 g):
energinė vertė 99 kJ / 24 kcal
riebalai 0,15 g
– iš kurių sočiųjų riebalų
rūgščių 0,04 g
angliavandeniai 3,3 g
– iš kurių cukrų 2,8 g
baltymai 0,44 g
druska 0,03 g
Vartojimas
Po vieną arbatinį šaukštelį neskiesto koncentrato įmaišykite į augalinį maistą (vaisių, daržovių salotas, košes, sriubas ir pan.) 3 kartus per dieną (į pusryčių, pietų ir vakarienės patiekalus). Jei maistas nėra tinkamas įmaišyti koncentratą (pvz., pusryčiams valgote sumuštinį), galite pasigaminti fermentuotą gėrimą. Į stiklinę vandens ar sulčių įmaišykite arbatinį šaukštelį koncentrato ir valgydami užsigerkite šiuo gėrimu.
Svarbu
- Atidarius rekomenduojame laikyti šaldytuve. Laikymo sąlygos: +2 – +18 laipsnių temperatūroje arba šaldytuve.
- Prieš pilant koncentratą, termiškai apdorotas maistas turi būti atvėsęs iki 40
laipsnių temperatūros. - Į termiškai neapdorotą/žalią maistą (salotas, mišraines, trintų vaisių desertus)
įpylus koncentrato, palikite patiekalą kuriam laikui fermentuotis ir tik tada
valgykite. - Koncentrato taip pat galite įpilti į užmaišomą blynų, duonos, pyrago tešlą.
- Minimalus koncentrato kiekis vienai porcijai maisto ar stiklinei gėrimo – 1 arbatinis šaukštelis.